Design deur

Je kunt natuurlijk kiezen voor een standaard HPL deur, maar wil je iets met meer luxe uitstraling kies dan voor de Designdeur. Dit is een HPL deur met een aluminium kader en aan weerszijde voorzien van 18 mm gemelamineerd spaanplaat. Dit maakt de deur robuuster en kwalitatief sterker dan een standaard HPL deur. De deur is kras- en stootvast en het is een deur met een lange levensduur. Deze robuuste design deur past in elk interieur. Of dit nu Scandinavisch, industrieel, Bohemian of modern is.

De design deur is een luxe HPL deur

De designdeur is in vele kleurcombinaties en in alle maten te krijgen. Bij een project in Nieuwegein hebben we bijvoorbeeld een witte designdeur geplaatst met een zwarte aluminium kader. In Bilthoven bij Welkin is er juist gekozen voor een designdeur in het zwart met een zwart kader. Een mooie strakke en stijlvolle deur die helemaal past in de ruimte. We leveren de deur met standaard deurbeslag.

Valdorpel en verborgen scharnieren

Wij leveren kaderdeuren met een niet zichtbare valdorpel die bij het sluiten van de deur automatisch naar beneden komt. De valdorpels zijn ideaal als geluidwerende oplossing omdat de ruimte hiermee volledig afgedicht wordt. Er is dan geen drempel nodig.

Onze kaderdeuren worden standaard geplaatst met verborgen scharnieren, ook wel onzichtbare scharnieren genoemd. De verborgen scharnieren zijn niet zichtbaar als de deur gesloten is. Dit zorgt voor een strakke afwerking. Een mooie oplossing voor de huidige trends en eisen aan ons interieur.

designdeur kantoordeur
Designdeur beslag Wemes
Designdeur HPL Wemes
Designdeur kaderdeur Wemes

Dit is een HPL deur met een aluminium omlijsting.

De deur is kras- en stootvast en het is een deur met een lange levensduur. De design deur heeft een luxe robuuste uitstraling en past in elk interieur. 

Een Designdeur is een HPL deur met een aluminium kader en aan weerszijde voorzien van 18 mm gemelamineerd spaanplaat. Dit maakt de deur robuuster en kwalitatief sterker dan een standaard HPL deur.