Systeemwand spaanplaat

Systeemwanden zijn kant en klare wanden die afgewerkt kunnen worden met gips, maar ook met spaanplaat. Dit zijn panelen gemaakt van geperste houtsnippers en bindmiddel. Het is van een sterker materiaal dan gips en daarom zijn deze wanden iets duurder.

Vaak kiezen scholen voor dit type systeemwanden omdat het beter tegen een stootje kan, maar ook voor kantoren is het een heel geschikte wand. 

 

Systeemwand spaanplaat is afgewerkt met melamine

Deze spaanplaat systeemwanden worden standaard afgewerkt met melamine uit de Duhospan collectie. Deze collectie bestaat uit verschillende melaminehars gecoate spaanplaten. Je kunt dan kiezen uit verschillende kleuren en prints. De spaanplaat systeemwanden zijn demontabel en net als de gipsen systeemwanden hoeven ze niet verder afgewerkt te worden. In tegenstelling tot de metal stud wanden. Wil je meer informatie over de spaanplaat systeemwanden? Neem contact met ons op!

systeemwand spaanplaat kantoor

Een systeemwand wordt opgebouwd uit profielen met aan weerszijde panelen van staal, gips of spaanplaat. De standaard dikte van systeemwanden is tussen de 70-110 mm. Onze systeemwanden zijn 100 mm.  

Elk systeemwand is demontabel en te verkrijgen in gips, staal en spaanplaat. Een systeemwand spaanplaat kan beter tegen een stootje dan een gipsen systeemwand. Het materiaal is sterker.

Een spaanplaat systeemwand wordt is vrijwel altijd voorzien van een melamine laag. Dit is een dun laagje hars in verschillende afwerkingen. Melamine is er in een unikleur of motief, zoals een houtmotief. Je kunt ook kiezen uit een glanzende of matte afwerking.