Ontdek onze glazen systeemwand
Novaline

De glazen scheidingswanden worden ook wel volglazen systeemwanden genoemd omdat het een aaneengesloten beglaasde wand is. Deze glaswanden zorgen voor een open lichte ruimte en met één kantoorvloer lijkt het kantoor groter zodat je door alle ruimtes heen kijkt.  De glazen wanden die wij veel plaatsen zijn van het merk Novaline. Een mooie strakke wand zonder zichtbare glasrubbers en slanke profielen. Meer informatie hierover? Download de whitepaper voor technische informatie over deze glazen scheidingswand.

glaswanden kantoor

Strakke afwerking glazen scheidingswand

Bij Wemes Projecten hebben we een glazenwand van het merk Novaline. Het bijzondere aan dit merk is dat het slanke profielen heeft en je geen glasrubbers ziet tussen de glazen scheidingswand en het profiel waarin het glas wordt gemonteerd. In veel wandsystemen zie je deze zwarte rubbers zitten. Omdat ze bij de Novaline glaswanden zijn voorgemonteerd geeft dit een strakker resultaat. Bovendien zijn de glazen systeemwanden uitstekend te combineren met een kaderdeur of een hardglazen deur. Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

Enkel of dubbel glas

De glazen systeemwanden zijn te verkrijgen in enkel of dubbel glas. De dubbel beglaasde scheidingswanden zijn ideaal voor vergaderruimtes. Door deze wand te combineren met een dubbelbeglaasde kaderdeur bereik je een hoge geluidisolatie zonder het verlies van openheid van de ruimte. Een kaderdeur is een glazen deur met een aluminium omlijsting. Het is een luxe deur die perfect past in de Novaline glazen binnenwand. Door de slanke profielen en onzichtbare glasrubbers zorgt de Novaline glaswand voor een luxe uitstraling. Veel kantoren kiezen voor zwarte of antraciete profielen, maar er zijn ook vele andere kleuren mogelijk. Witte profielen passen bijvoorbeeld mooi in een scandinavisch interieur of kies voor oranje voor een retrolook. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Glazen systeemwand beplakken met folie

Met het beplakken van folie op volglaswanden creëert u een eigen sfeer. Dit is volledig aan te passen aan eigen wensen. Er zijn diverse soorten folies mogelijk: matteerfolie, blindeerfolie, fotoprints en spiegelfolie. Het is ook mogelijk alleen een gedeelte af te schermen met ondoorzichtige folie om meer privacy te creëren. Wil je hier meer over weten, bel of mail ons!

Glazen systeemwand

Een volglazen systeemwand is een volledig aaneengesloten beglaasde wand zonder tussenprofielen. De wand bestaat uit enkel of dubbel beglaasde panelen die in aluminium profielen worden geplaatst.

Gehard glas is een sterk glas dat bij een breuk uit elkaar valt in kleine stukjes. Dit is veiliger omdat het glas hierdoor geen diepe wonden kan veroorzaken. Dit glas wordt vaak gebruikt bij glazen deuren.

Het woord zegt het eigenlijk al. Het gaat om glas wat bestaat uit twee of meer lagen. Tussen deze lagen zit een transparante, onzichtbare tussenlaag van folie. Als het glas breekt dan houdt de kunststof tussenlaag alles bij elkaar. Gelaagd glas heeft bovendien een geluiddempende werking.