Kies een deur in de juiste stijl en kleur die past bij de sfeer van je interieur.

Wil je een enkele of dubbele deur? Mat of helder glas? Een deur is bepalend voor de sfeer en stijl binnen een kantoor. De keus voor een deur is ook afhankelijk van de functie. Moet het zorgen voor privacy, brandwerendheid of is het vooral esthetisch? Glazen deuren zorgen voor een lichte en open sfeer, terwijl houten deuren juist weer warmte kunnen geven aan een ruimte. Voor vergaderruimtes zijn deuren met een hoge geluidsdichtheid belangrijk. Naast glazen en houten deuren, kunnen wij ook aludeuren leveren. 

De HPL (High Pression Laminate) deur is de meest gekozen deur voor het kantoor. Deze deur is in veel kleuren en maten verkrijgbaar waardoor er voor elk interieur wel een passende deur is. Het grote voordeel van de HPL deur is dat deze niet geschilderd hoeft te worden. Bovendien zijn de deuren goed bestand tegen krassen.

Aludeur

Je kunt natuurlijk kiezen voor een standaard HPL deur, maar wil je iets met meer luxe uitstraling kies dan voor de aludeur. Dit is een HPL deur met een aluminium kader en aan weerszijde voorzien van 18 mm gemelamineerd spaanplaat. Dit maakt de deur robuuster en kwalitatief sterker dan een standaard HPL deur. Dit zie je ook terug in de uitstraling. De aludeur is in vele kleurcombinaties en in alle maten te krijgen. Bij een project in Amsterdam hebben we een witte aludeur geplaatst met zwarte aluminium kader (zie afbeelding). 

aludeur

Glazen deur

De glazen deur is de ideale oplossing voor het behoudt van een open en transparantie ruimte. Het is een hardglazen deur met 10 mm veiligheidsglas. Deze deur wordt ook wel volglazen deur genoemd. Dit komt omdat de deur volledig uit glas bestaat waarin het deurbeslag is voorgemonteerd. 

volglazen deur

welke deur kies jij

kaderdeur

Kaderdeur

Kaderdeuren zijn glazen deuren met een aluminium omlijsting. Deze deuren hebben 6 mm gehard veiligheidsglas enkel of dubbel beglaasd. Deze onzichtbare scharnieren zorgen voor mooie en strakke belijningen. De kaderdeur is voorzien van een strak aluminiumkader en RVS deurbeslag. Toepasbaar in elke glazen systeemwand. Bovendien is de geluidsdichtheid van de kaderdeur groter dan een hardglazen deur.

” Uniek aan onze aludeuren en kaderdeuren zijn de verborgen scharnieren.”

Verborgen scharnieren


Een klein detail zorgt al voor een mooi resultaat. Verborgen scharnieren ofwel onzichtbare scharnieren en drangers zorgen voor een mooie naadloze overgang tussen het kozijn en de deur. Een mooie oplossing voor de huidige trends en eisen aan ons interieur. Veel scharnieren hebben als nadeel dat ze altijd in het zicht blijven. Bij een stijlvolle, egale afwerking kan een dergelijk detail storend zijn. Onzichtbare scharnieren zorgen voor een strak design.
verborgen scharnieren