Ontdek onze
kantoordeuren

Kantoordeuren zijn er in vele maten en soorten. Voor elk interieur is er wel een passende deur. Deuren zijn vaak een ondergeschoven kindje, terwijl juist deuren de sfeer bepalen in een ruimte. Een glazen deur zorgt voor meer transparantie en openheid en een deur met zwarte omlijsting geeft de ruimte een industriele look. De verscheidenheid in deuren is heel groot. Daarom is het goed om eerst na te denken wat de functie van de ruimte is en welke eisen er aan de deur moeten zitten. Denk aan eisen als akoestiek, geluid of privacy.  

Vind hier onze verschillende kantoordeuren

Om je inzicht te geven welke kantoordeuren wij leveren en plaatsen vind je op deze pagina alle informatie over onze HPL deuren, designdeuren, kaderdeuren en glazen deuren. Er is veel verscheidenheid in kantoordeuren met elk hun eigen kenmerken. Denk aan brandveiligheid, doorval, akoestiek, vocht of geluidsdichtheid. De mogelijkheden zijn groot. Wil je weten welke deuren er in jouw kantoor het beste passen? Neem dan contact met ons op!

hpl deur kantoordeuren

HPL deur

De HPL deur is ideaal voor ruimtes waar veel van de deur gevraagd wordt. Deze kantoordeuren zijn kras en stootvast. Door de grote verscheidenheid aan kleuren en houtprints is dit nog steeds een populaire deur voor kantoren en scholen.

designdeur kantoordeur

Design deur

Je kunt natuurlijk kiezen voor een standaard HPL deur, maar wil je iets met meer luxe uitstraling kies dan voor de designdeur. Dit is een HPL deur met een aluminium kader wat de deur robuuster en kwalitatief sterker maakt.

kaderdeur kantoordeur

Kaderdeur

Deze prachtige slanke glazen deur met aluminium omlijsting past in elk interieur. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en enkel of dubbelglas. De deur wordt op maat gemaakt en wordt geleverd met verborgen scharnieren.

glazen deur kantoordeur

Glazen deur

Deze deur wordt ook wel volglazen deur genoemd. Dit komt omdat de deur volledig uit glas bestaat. De glazen deur is de ideale oplossing voor het behoudt van een open en transparante ruimte. Juist in combinatie met een glazen systeemwand.

Wemes Projecten doet meer dan alleen het plaatsen van systeemwanden

Bij het plaatsen van systeemwanden komt meer kijken dan alleen het monteren. Wij geven je advies over de akoestiek, geluidsisolatie en brandwerendheid. Er is bijvoorbeeld niets vervelender dan een galm in kantoor. Als er in een ruimte veel gebruik wordt gemaakt van harde materialen zoals beton, glas en staal komt dit de akoestiek niet ten goede. Er zijn hier verschillende oplossingen voor. Wij adviseren je hier graag over.

Wij adviseren je ook graag op het gebied van geluidisolatie. Denk aan ruimtes waar je rustig kunt vergaderen, privacy gesprekken kunt voeren of waar juist geconcentreerd gewerkt wordt. Een kantoor wordt vaak ingedeeld in verschillende ruimtes met allemaal een eigen functie. Dit vraagt ook om verschillende type scheidingswanden. Wil je graag advies over de mogelijkheden voor wanden en plafonds? Neem contact met ons op!