Kaderdeur

De kaderdeur wint steeds meer terrein. Dat komt omdat dit prachtige slanke glazen deuren zijn met een strakke zwarte aluminium omlijsting. Bovendien zorgt deze deur voor een betere geluidsdichtheid en is sterker dan de volglazen deur. De kaderdeuren hebben 6 mm gehard veiligheidsglas en door het kader valt de deur mooi in het kozijn. De deur past in elk glazen systeemwand, maar is ook mooi in een gesloten wand of metal stud wand.

Kaderdeur op maat

U kunt bij deze deuren kiezen uit verschillende kleuren en variaties. Kies voor enkel of dubbel glas. Ga voor een zwarte omlijsting of neem juist een lichte kleur. Denk ook aan een dubbele deur of taatsdeur. Er is veel mogelijk! Op maat gemaakt.

Valdorpel en verborgen scharnieren

Alle kaderdeuren leveren wij met een niet zichtbare valdorpel die bij het sluiten van de deur automatisch naar beneden komt. De valdorpels zijn ideaal als geluidswerende oplossing omdat de ruimte hiermee volledig afgedicht wordt. Er is dan geen drempel nodig.

Verborgen scharnieren ofwel onzichtbare scharnieren en drangers zorgen voor een mooie naadloze overgang tussen het kozijn en de deur.  Veel scharnieren hebben als nadeel dat ze altijd in het zicht blijven. Bij een stijlvolle, egale afwerking kan een dergelijk detail storend zijn. Onzichtbare scharnieren zorgen voor een strak design.

kaderdeur kantoordeur

Dubbel beglaasde kaderdeur voor extra geluidsisolatie

kaderdeur dubbelbeglaasd
kaderdeur deurbeslag
kaderdeur dubbel glas

Dit zijn glazen deuren zijn met een strakke zwarte aluminium omlijsting.

Deze deur zorgt voor een betere geluidsdichtheid en is sterker dan de volglazen deur. De kaderdeuren hebben 6 mm gehard veiligheidsglas en door het kader valt de deur mooi in het kozijn. Deze deur past in elk glazen systeemwand, maar is ook mooi in een gesloten wand of metal stud wand.

Beide zijn deuren met een aluminium kader. Bij een kaderdeur gaat het om een glazen deur en bij een designdeur om een HPL deur.