Glazen deur

Van oudsher zijn de glazen deuren erg gewild. Deze deur wordt ook wel volglazen deur genoemd. Dit komt omdat de deur volledig uit glas bestaat waarin het deurbeslag is voorgemonteerd. De deur sluit de ruimte af zonder verlies van het daglicht. De glazen deur is de ideale oplossing voor het behoudt van een open en transparantie ruimte. Juist in combinatie met een glazen systeemwand. Wij leveren en plaatsen deze hardglazen deuren met 10 mm veiligheidsglas.

Glazen deur voor maximale transparantie

U kunt bij de hardglazen deur kiezen voor een pendeldeur, opdekdeur, taatsdeur of als schuifdeur. Alles op maat. Bij een telecombedrijf in Amersfoort hebben wij een glazen schuifdeur geplaatst om de overlegplekken af te sluiten. Deze schuifdeur bespaart niet alleen ruimte, maar straalt ook nog eens luxe uit. De glazen schuifdeur is direct op de glazen wand geplaatst waardoor de deur voor het glas schuift. De deur hangt aan de bovenkant aan een rail en onder zit een geleider.

glazen deur kantoordeur
Glazen schuifdeur

Een volglazen deur is een glazen deur zonder kader voor optimale transparantie en openheid van de ruimte. 

Een glazen deur geeft de ruimte maximale transparantie. Bovendien zijn de deurkrukken al voorgemonteerd.

Een glazen deur heeft geen aluminium kader in tegenstelling tot de kaderdeur. Het kader zorgt voor extra geluidsisolatie, bovendien is de kaderdeur sterker dan een glazen deur.