Telecombedrijf Amersfoort – glazen schuifdeur

In opdracht van Rever Interieurprojecten is bij dit telecombedrijf twee glazen ruimtes gecreëerd voor de afdeling ICT. Deze ruimtes worden gebruikt om interne klanten uitleg te geven en samen naar voorkomende ICT-problemen te kijken. Door gebruik te maken van glazen wanden behoudt deze verdieping zijn openheid en ruimtelijkheid. Het bijzondere aan dit project zijn de glazen schuifdeuren. Deze schuifdeur bespaart niet alleen ruimte, maar straalt ook nog eens luxe uit. De glazen schuifdeur is direct op de glazen wand geplaatst waardoor de deur voor het glas schuift. De deur hangt aan de bovenkant aan een rail en onder zit een geleider.

Om te zorgen voor een goede akoestiek in deze ruimtes is er gekozen voor een stoffen muurbank, een moswand en een akoestisch paneel. Dit laatste is een waar kunstwerk aan de muur. Het is een prachtig resultaat geworden! 

Overlegruimte glazen wand schuifdeur
Concentratieruimte moswand glazen schuifdeur

De moswanden zijn niet alleen mooi groen, ze absorberen ook het geluid!

Moswand overlegruimte muurbank
Glazen schuifdeur overlegruimte