Systeemwand gips

Systeemwand gips is een ideale wand voor het (her)inrichten van kantoren en scholen.  

De gipsen systeemwand wordt opgebouwd uit aluminium profielen met daartussen gipsen panelen. De panelen zijn doorgaans afgewerkt met vinyl behang, maar andere afwerkingen zijn ook mogelijk. Tussen de gipsen panelen zitten strips. Zowel de profielen als deze strips zijn in diverse kleuren te verkrijgen. Een systeemwand wordt vaak tot het systeemplafond geplaatst.

Voordelen systeemwand gips ten opzichte van een metal stud wand

De gipsen systeemwand is voordeliger dan een metal stud wand omdat deze wand na het plaatsen niet meer verder afgewerkt hoeft te worden. Bovendien zijn de gipsen systeemwanden demontabel en te verkrijgen in verschillende maten en kleuren.

Systeemwand gips

Een systeemwand is een wand dat is opgebouwd uit aluminiumprofielen en strips met daartussen kant en klare panelen van gips, spaanplaat of staal. Een systeemwand is gemakkelijk te plaatsen en te herplaatsen. 

Het grote voordeel van een systeemwand is dat deze gemakkelijk te de- en remonteren zijn. Bovendien zijn het kant en klare wanden die geen afwerking nodig hebben.

Een scheidingswand wordt gebruikt om verschillende ruimtes te creëren. Een gipsen systeemwand is een ideale scheidingswand voor kantoren en scholen. Er zijn ook andere scheidingswanden als metal stud, glazen wanden of stalen wanden.