Systeemwand gips

Systeemwand gips is een ideale wand voor het (her)inrichten van kantoren en scholen.  

De gipsen systeemwand is eenvoudig te plaatsen en te herplaatsen. De wand wordt opgebouwd uit aluminium profielen met daartussen gipsen panelen. De panelen zijn standaard voorzien van vinyl behang, maar andere afwerkingen zijn ook mogelijk. Tussen de gipsen panelen zitten strips. Zowel de profielen als deze strips zijn in diverse kleuren te verkrijgen. Een systeemwand plaatsen we meestal tot het systeemplafond zodat kabels en leidingen erboven langsgaan.

Voordelen systeemwand gips ten opzichte van een metal stud wand

De gipsen systeemwand is voordeliger dan een metal stud wand omdat deze wand na het plaatsen niet meer verder afgewerkt hoeft te worden. Deze gipsen wanden zijn namelijk al voorzien van een vinyl behang. Bovendien zijn de gipsen systeemwanden gemakkelijk te plaatsen en te herplaatsen. Dit is niet bij een metal stud wand. Wil je meer weten over de gipsen systeemwanden of metal stud wanden? Neem contact met ons op!

Systeemwand gips

Een systeemwand is een wand dat is opgebouwd uit aluminiumprofielen en strips met daartussen kant en klare panelen van gips, spaanplaat of staal. Een systeemwand is gemakkelijk te plaatsen en te herplaatsen. 

Het grote voordeel van een systeemwand is dat deze gemakkelijk te de- en remonteren zijn. Bovendien zijn het kant en klare wanden die geen afwerking nodig hebben.

Een scheidingswand wordt gebruikt om verschillende ruimtes te creëren. Een gipsen systeemwand is een ideale scheidingswand voor kantoren en scholen. Er zijn ook andere scheidingswanden als metal stud, glazen wanden of stalen wanden.