Systeemwand 0-voeg

Een systeemwand 0-voeg is een standaard systeemwand waarbij we de panelen koud tegen elkaar aan monteren. Dit betekent dat de verticale naden niet afgedekt worden met een omega profiel worden afgedekt. Omdat de panelen direct tegen elkaar aan gemonteerd zijn geeft dit een strakkere uitstraling. De systeemwand 0-voeg is afgewerkt met spaanplaat of staal. Gips is voor deze wand niet mogelijk omdat het een minder sterk materiaal is. 

 

De systeemwand 0-voeg is perfect voor vergaderruimtes

De systeemwand 0-voeg wordt vaak gebruikt in vergaderruimtes of overlegplekken. Waarom?

De wand kan dan worden afgewerkt met whiteboard platen waardoor deze beschrijfbaar, magnetisch en beplakbaar is. Ideaal als er brainstormsessies gedaan worden of als scrumboard. Het is een perfecte wand om alle ideeën die tijdens vergaderingen naar boven komen direct op te schrijven. Je hoeft dan niet weer een apart bord in de ruimte te zetten. Het grote voordeel van een whiteboardwand is dat er altijd voldoende ruimte is om aantekeningen te maken. 

systeemwand 0-voeg whiteboard wand

Een systeewmand 0-voeg is een strak afgewerkte systeemwand waarbij er tussen de panelen geen profielen worden geplaatst. De panelen worden koud tegen elkaar aan geplaatst. 

Dit is een systeemwand welke is afgewerkt met stalen platen. Deze wanden geven de ruimte net dat beetje extra luxe uitstraling. Het is een echt mooi, strak systeemwand. Een andere reden waarom bedrijven vaak kiezen voor deze wand is dat ze afgewerkt kunnen worden met whiteboards.

Een whiteboard is een bord of wand met een glazend witte laag waarop je kunt schrijven. De geschreven tekst is vervolgens weer makkelijk uit te vegen. De whiteboard die wij voor de wanden gebruiken zijn tevens geschikt als magneetbord. Ideaal voor vergader- en overlegruimtes.

Een omegaprofiel is een ondersteunend afwerkingsprofiel voor wanden. Het profiel wordt tussen twee platen geplaatst en vastgeschroefd. Hierna wordt het profiel afgedekt met een bies in de gewenste kleur.