Systeemwand 0-voeg

Een systeemwand 0-voeg is een gewone systeemwand waarbij de verticale naden niet met een omega profiel worden afgedekt. De panelen worden dan koud tegen elkaar aan gemonteerd. Dit zorgt voor een strakkere uitstraling.  De systeemwand 0-voeg wordt doorgaans afgewerkt met spaanplaat of staal. Gips is voor deze wand lastig omdat het een minder sterk materiaal is. 

 

De systeemwand 0-voeg is perfect voor vergaderruimtes

De systeemwand 0-voeg wordt vaak gebruikt in vergaderruimtes of overlegplekken. De wand kan dan worden afgewerkt met whiteboard. Ideaal voor scrumsessies omdat de wanden beschreven kunnen worden tijdens een vergadering. Bovendien werkt de wand als een magneetbord.   

systeemwand 0-voeg whiteboard wand

Een systeewmand 0-voeg is een strak afgewerkte systeemwand waarbij er tussen de panelen geen profielen worden geplaatst. De panelen worden koud tegen elkaar aan geplaatst. 

Dit is een systeemwand welke is afgewerkt met stalen platen. Deze wanden geven de ruimte net dat beetje extra luxe uitstraling. Het is een echt mooi, strak systeemwand. Een andere reden waarom bedrijven vaak kiezen voor deze wand is dat ze afgewerkt kunnen worden met whiteboards.

Een whiteboard is een bord of wand met een glazend witte laag waarop je kunt schrijven. De geschreven tekst is vervolgens weer makkelijk uit te vegen. De whiteboard die wij voor de wanden gebruiken zijn tevens geschikt als magneetbord. Ideaal voor vergader- en overlegruimtes.

Een omegaprofiel is een ondersteunend afwerkingsprofiel voor wanden. Het profiel wordt tussen twee platen geplaatst en vastgeschroefd. Hierna wordt het profiel afgedekt met een bies in de gewenste kleur.