Sovib & Synthra – glaswand met maatwerk bloembakken of zitbanken

Sovib is gespecialiseerd in het verstrekken van verzekeringen en het leveren van diensten voor de zorgsector en het bedrijf Synthra ondersteunt werknemers bij het structureel terugbrengen van verzuim en WGA instroom naar een absoluut minimum.

De twee zusterbedrijven Sovib & Synthra huren samen een prachtige kantoorruimte op de 4e verdieping van het HNK gebouw in Rotterdam. Deze verdieping is helemaal opnieuw ingericht en is ontworpen door Rever Interieurprojecten.

“Voor elk bedrijf is een symbolische kleur gekozen; voor Sovib blauw en voor Synthra roze. De bedrijven worden met elkaar verbonden door middel van een multifunctioneel lint en aan de hand van duidelijk gecreëerde zichtlijnen. Het multifunctionele lint loopt langs de gedeelde ruimtes en heeft een mintgroene kleur, dat als gradiënt tot stand komt. De zichtlijnen geven de werkomgeving een ruimtelijke en open uitstraling.”

Glaswand met maatwerk bloembakken of zitbanken

Voor dit project werkten we nauw samen met een interieurbouwer om alles goed samen te laten komen. Er is namelijk veel maatwerk met overgangen tussen de glaswanden en metal stud wanden zoals in combinatie met plantenbakken en zitbanken.De etage is ingedeeld in vergaderruimtes, overlegplekken, praktijkruimtes, spreekkamers en een grote ontmoetingsruimte. De mooie zachte kleuren, ronde vormen, het glas en de open ruimtes zorgen voor een kantoor die helemaal past bij Sovib & Synthra. Leuk om zo samen met Rever Interieurprojecten een prachtig project neer te zetten.

Ben jij een interieurarchitect en zoek je een projectbureau die jouw ontwerp kan uitvoeren? Wemes projecten levert en plaatst wanden, plafonds, projectstoffering en maatwerk meubels. Wil je dat wij alles voor je regelen inclusief het schilderwerk, stuccen of behangen? Dat kan! Neem contact met ons op voor meer info.

receptie pastelgroen kantoor ronde stoelen
treinzit pastel roze groen kantoor maatwerkkast
Hoekraam kantoor muurbank ronde vormen
maatwerk glaswand met bloembak plantenbak
maatwerk glaswand met zitbank en plantenbak
vergadertafel glaswanden koperen hanglampen kantoor
Spreekkamer patienten kantoor
Spreekkamer verzekeringen kantoor
Overlegruimte draaistoelen akoestische panelen
scrumroom glazen wanden bartafel comfort barkrukken kantoor