Szamen – modern kantoor met houten stroken en treinzits

Szamen is jouw partner in personeelszaken. Sociaal en zakelijk advies op het gebied van verzuimmanagement, HR advies en teamontwikkeling. Zij verbinden werkgever en werknemer zodat ze samen sneller gaan en verder komen.

Szamen is gevestigd in het souterrain van een prachtig historisch pand in Amersfoort. We hebben hier de ruimte helemaal opnieuw ingericht met overlegplekken, vergaderruimtes en werkplekken. Voor de akoestiek is gekozen voor een spuitplafond. Het plafond wordt dan voorzien van een geluidsabsorberende naadloze cellulose laag. Dit kan op elk plafond gespoten worden. Cellulose, ook wel papiervlokken genoemd, is gerecycled krantenpapier dat het plafond volledig bedekt met een geluidsabsorberende zachte laag. Dit zorgt voor minder galm in de ruimte. 

Het is een modern kantoor geworden met veel maatwerk meubels, prachtige houten stroken, groene wand en stijlvolle verlichting. 

Wij hebben in opdracht van Haklander Interieurbouw hier alle wanden geplaatst: glazen systeemwanden Novaline, metal stud wanden en koven.

Ga jij ook verhuizen met je bedrijf en zoek je een projectbureau die voor jou het ontwerp en/of de verbouwing uit handen kan nemen? Wemes Projecten plaatst en levert wanden, plafonds, projectstoffering en maatwerk meubels. Wij werken samen met verschillende interieurarchitecten, dus heb je nog geen ontwerp dan helpen wij je er graag mee! 

Szamen groene kantoorwand
Szamen ontmoetingsplek kantoor
Szamen glazen systeemwanden zwart profiel kantoor
Szamen maatwerk balie kantoor treinzitbank
Szamen glazen systeemwanden kantoorwanden glaswand
Szamen maatwerk treinzit meubel bank kantoor
Szamen verborgen deur kantoor
Szamen maatwerk keuken kantoor pantry