Capo – luxe en stijlvol interieur

Capo is een luxe kledingmerk voor mannen. “Capo is ‘’a way of living’’. Met aandacht en kwaliteit werken wij hard om het perfecte maatwerk te leveren, altijd passend bij jouw identiteit. Onder het genot van een verse cappuccino, een goed glas wijn, mooie events en goede gesprekken, maken wij kleding aanmeten iets om van te genieten. Wij zijn Capo, de beste kleermaker van Nederland. Identiteit, Aandacht, Kwaliteit, Exclusiviteit en Genieten.”

Voor Capo heeft Barbara Stokkers een ontwerp gemaakt die helemaal past bij “the way of living”. De luxe, stijl en hoge standaard die zij willen uitstralen komt terug hun nieuwe atelier. Het is een prachtig ruimte geworden. De combinatie van het grijs gemêleerde behang met het zwarte akoestische plafond zorgt voor een stijlvolle en warme uitstraling.

Wij plaatsten de metal stud wanden, het behang en het akoestische spuitwerk op het plafond.

Ben jij een interieurarchitect en zoek je een projectbureau die jouw ontwerp kan uitvoeren? Wemes projecten plaatst en levert wanden, plafonds, projectstoffering en maatwerk meubels. Je kunt ons ook inschakelen voor het schilderwerk, stuccen of behangen. We denken graag met je mee!

akoestisch plafond capo
metal stud wand capo