Flax – interieurproject

Flax is een bedrijf dat bestaat uit Flax Connect, Flax People en Flax Marketing. Flax Connect zorgt voor optimaal passende telecom- & ICT oplossingen, Flax People brengt opdrachtgevers en vaklieden bij elkaar in met name de bouw en installatietechniek en Flax Marketing is een full service creatief marketingbureau.

De nieuwe locatie in Vlaardingen moest een moderne en sfeervolle verdieping worden met ruimte voor alle drie de bedrijven. De hele verdieping is opnieuw ingericht met vergaderruimtes, overlegplekken en werkplekken. Ook wilde Flax dat er een ruimte zou komen voor ontspanning met relaxplekken & fun.

We plaatsten metal stud wanden en volglazen systeemwanden. Het plafond is voorzien van akoestisch spuitwerk en de wanden zijn geschilderd en behangen. De houten lattenwand zorgt voor een warme uitstraling. De pantry, de bar en garderobe is allemaal maatwerk en is door Haklander Interieurbouw gemaakt. Al met al een prachtig project dat is ontworpen door Barbara Stokkers.

Ga jij ook verhuizen met je bedrijf en zoek je een projectbureau die voor jou het ontwerp en/of de verbouwing uit handen kan nemen? Wemes Projecten plaatst en levert wanden, plafonds, projectstoffering en maatwerk meubels. Wij werken samen met verschillende interieurarchitecten, dus heb je nog geen ontwerp dan helpen wij je er graag mee!  

glazen kantoorwanden Flax
overlegplek glazen systeemwand
vergaderruimte glaswand Flax
maatwerk pantry flax
relaxplek kantoor flax
maatwerk bar Flax
maatwerk kantoor bar