The Offshore Partners – maatwerk wanden

The Offshore Partners biedt technische en projectmanagementdiensten aan voor onder andere grote olie- en gasbedrijven, scheepsexploitanten en windinstallaties op zee wereldwijd. Deze passie voor techniek en schepen zie je terug in het nieuwe interieur ontworpen door Rever Interieurprojecten.

“Het uitgangpunt is geweest om een veilige haven te creëren voor alle medewerkers, met een stoere nautische sfeer. Dit is terug te zien in het kleur- en materiaalgebruik; er zijn veel blauwtinten en hout(-look) toegepast, er zijn messing details en in de vormentaal vind je veel ronde vormen, refererend aan scheepsvormen en patrijspoorten.”

Het kantoor zit op een prachtige locatie met uitzicht over de havens. Zo past het ontwerp ook helemaal bij de omgeving. Voor Wemes Projecten was het een hele leuke uitdaging om alle glaswanden met de rondingen te plaatsen. De metal stud wanden zijn overal op maat gemaakt om te zorgen dat de glaselementen perfect passen. Ook voor de kleine ronde patrijspoorten was het passen en meten. Al met al is het een mooi project om aan mee te werken. Het kantoor heeft door alle ronde afwerkingen echt een unieke uitstraling gekregen.

Zoekt u een ervaren projectbureau om de wanden en plafonds te plaatsen? Neem contact met ons op! Wemes Projecten heeft jaren ervaring in het plaatsen van systeemwanden, metal studwanden, glazen wanden en systeemplafonds.  

Ronde afwerking glaswanden
Glaswanden met rondingen
Vergaderruimte maatwerk wanden
The Offshore Partners kantoorontwerp
Kantoorontwerp glaswanden patrijspoorten
Vergaderruimte blauw inspiratie zee
Kantoorinrichting nautisch
Relaxplek kantoor