AP Support – nieuwe kantoorinrichting

AP Support biedt consultancy en detachering in de financiële dienstverlening. Hun huidige kantoor in Naarden was toe aan een update die meer past bij deze tijd. Meer focus op ontmoeten, kennisdelen en hybride werken. De indeling van het kantoor is helemaal vernieuwd waarbij er in het ontwerp rekening is gehouden met de verschillende functies.

“… een ontwerp gemaakt waarin de verschillende functies zoals hybride-werken, brainstormen & samenwerken, vergaderen, opleiden, ontspannen en eten samenkomen. Uitgangspunten in dit ontwerp zijn openheid, transparantie en een eigentijdse sfeer.” Aldus Kitty van Balveren van Inspiring Concepts.

Kantoorinrichting: gezellig en functioneel

Om de ruimte transparant te houden is er gekozen voor onze glazen Novaline systeemwanden met zwarte profielen in combinatie met metal stud wanden. Deze glaswanden zijn ideaal als scheidingwanden in kantoren. Hier is gekozen voor zwarte profielen maar er zijn legio aan kleuren mogelijk. Daarom past ons Novaline glazen systeemwand in elke interieurstijl.

In het nieuwe kantoor van AP Support komt de huisstijl van de organisatie helemaal terug. Het kleurrijke interieur, de transparantie, de verschillende hoekjes en werkplekken. Een mooie mix die helemaal klopt.  

Heeft u een prachtig interieurontwerp en zoekt u een partij om dit voor u uit te voeren? Wemes Projecten heeft ruime ervaring met het samenwerken met interieurarchitecten, projectbureaus en vastgoedontwikkelaars.

AP Support - glazen systeemwanden
AP Support - vergaderruimte
AP Support - novaline glaswand
AP Support - ontmoetingsruimte kantoor
AP Support - ontmoeten en overleggen kantoor
AP Support - overlegplek
Ap Support - glazen kantoorwand
AP Support - flexwerkplekken