WSW Hilversum

WSW assisteert bij het investeren in sociale woningbouw door het borgen van leningen van financiers aan woningcorporaties, zodat ze tegen optimale voorwaarden toegang hebben tot de kapitaalmarkt. Dit biedt meer zekerheid voor financiers. Op deze wijze speelt WSW een cruciale rol bij het mogelijk maken van sociale woningbouw en WSW is trots op deze maatschappelijke betrokkenheid.

In dit project heeft Rever Interieurprojecten de sociale woningbouw vertaald naar een werkomgeving met twee typologieën: ‘eengezinswoning’ en ‘appartementencomplex’.

De werkomgeving ‘eengezinswoning’ is met name bedoeld voor samenwerken in kleine groepen, informeel overleg en geconcentreerd werken. De werkomgeving ‘appartementencomplex’ is met name bedoeld voor samenwerken/vergaderen in grote groepen, brainstormen en informeel ontmoeten in coffee- en printcorners. Beide typologieën hebben een verschillend vloer-, plafond- en kleurenplan maar staan met elkaar in verbinding via een groene straat waar men elkaar kan ontmoeten en kan werken.”

Schuine glazen systeemwanden

In totaal zijn er twee verdiepingen volledig opnieuw ingericht. De glazen wanden waren een leuke uitdaging. In het ontwerp is er gekozen voor schuine belijningen in combinatie met houten stroken. Een prachtig ontwerp! Wemes Projecten heeft niet alleen de glazen wanden geplaatst maar is ook gevraagd het schilderwerk, de metal stud wanden, wandtegels, deuren en systeemplafonds te verzorgen.

Heeft u een prachtig interieurontwerp en zoekt u een partij om dit voor u uit te voeren? Wemes Projecten heeft ruime ervaring met het samenwerken met interieurarchitecten, projectbureaus en vastgoedontwikkelaars.

WSW Hilversum schuine glaswanden
WSW Hilversum kantoor
WSW Hilversum houten stroken
WSW Hilversum relaxruimte
WSW Hilversum vergaderruimte
WSW Hilversum overlegplek
WSW Hilversum belcel
WSW Hilversum scrummen
WSW Hilversum ontmoetingsruimte
WSW Hilversum kantoordeur
WSW Hilversum glazen systeemwand