Mobiquity – monobloc kantoorwanden

Een fantastisch mooi project waarbij er vijf verdiepingen volledig zijn ingericht. Industrieel, modern en speels. In opdracht van Haklander Interieurbouw hebben wij hier alle nieuwe wanden geplaatst: glazen wanden, metal stud wanden en de monobloc wanden.

Bij Mobiquity werken ze met creatievelingen, ingenieurs en projectmanagers aan digitale programma’s. Het bedrijf is een onderdeel van Hexaware en combineert het beste van mensgericht ontwerp en datagestuurde technologie.

Bijzonder in het nieuwe pand is de industriële sfeer op de begane grond met het hoge plafond. Er is hier een open ruimte met een kantine en een prachtig maatwerk pantry. Al het maatwerk is gemaakt door Haklander Interieurbouw. Verder zijn er overlegplekken, vergaderruimtes en relaxplekken gerealiseerd. Op de begane grond is er een tussenverdieping gecreëerd voor extra werkplekken en een leuke speelruimte met een voetbaltafel en biljart.

Ook op de andere verdiepingen van Mobiquity is de openheid doorgevoerd. Een grote ruimte met werkplekken en zitjes, maar ook stiltewerkplekken en kleinere ruimtes met glazen wanden om te overleggen. Bijzonder zijn de monobloc kantoorwanden ook wel  cassettewanden genoemd. Dit zijn wanden met een dubbele beplating en is geheel naar eigen wens in te richten, zowel de maten als de opvulling. Dit geeft een modern en speels effect. Bij dit project is er gekozen voor glas, whiteboard, stof en lampen.

Het volledige ontwerp van Mobiquity is gedaan door OOK Architecten en Solved Nederland heeft de projectbegeleiding van deze enorme verbouwing op zich genomen.

Gaat u verhuizen of wilt u een nieuwe kantoorinrichting? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op!

Mobiquity relaxplekken kantoor
Mobiquity scrumroom
Mobiquity industrieel interieur
Mobiquity ontmoetingsruimte industrieel
Mobiquity maatwerk kasten
Mobiquity glascassettewand monobloc
Mobiquity monobloc kantoorwand
Mobiquity cassettewand kantoorwand
Mobiquity overlegruimte
Mobiquity overlegruimte
Mobiquity concentratiewerkplek