Woonhuis Zwolle – glaswand op maat

Wij plaatsen onze glaswand niet alleen in kantoren, maar ook steeds meer in woningen. De systeemwanden kunnen helemaal op maat gemaakt worden. In Zwolle hebben wij een prachtige glazen tussenwand geplaatst om de woonkamer te scheiden van de keuken. Deze glaswand is helemaal op maat gemaakt. Ze wilde graag glazen deuren en in dezelfde stijl een glazen systeem op het bestaande muurtje bij de keuken. Er is voor de glazen deuren gekozen voor verticale grepen. Deze ogen strakker en passen mooi op de smalle dubbele deuren.

Op dit moment zijn de kleuren antraciet en zwart heel populair terwijl er meer kleuren mogelijk zijn voor de profielen van glazen wanden. Bij dit woonhuis is er gekozen voor de kleur verkeersgrijs. Dit staat prachtig bij de stijl van de woning en inrichting.

Een glazen wand is perfect als scheiding tussen de woonkamer en keuken. Je verliest geen daglicht, de ruimte blijft optisch groter en de geuren van eten en koken komen niet in de woonkamer. Je kunt rustig koken, terwijl je elkaar nog wel ziet. Zeker in kleine ruimtes met beperkt daglicht zijn glazen wanden de ideale oplossing.

Glazen wand woning
Glazen systeemwand op maat
Glaswand woonhuis

Comment (01)

  1. 16 maart 2023

    Ik vind dit zo prachtig, ik ga ook systeemwanden kopen, en dan laten installeren als een room divider. Voor een paar maanden zal ik nog bezig zijn met mijn huis renoveren en ik denk dat dit perfect is. Bedankt voor de informatie, ik zal nog wat meer onderzoeken.