TM Induction – dubbelbeglaasde kaderdeur

TM Induction ontwikkelt en produceert inductieverhitters voor industrie, onderhouds- en reparatiewerkplaatsen. Om vertrouwelijke gesprekken te kunnen voeren wilden ze graag een afgesloten ruimte met goede geluidsisolatie, maar wel met behoud van transparantie. Onze Novaline glazen systeemwand is hier uitermate geschikt voor. Voor extra geluidsisolatie is er gekozen voor de dubbelbeglaasde kaderdeur.

De isolatiewaarde van onze dubbelbeglaasde deuren zit op 34 dB. De enkelbeglaasde Novaline wand heeft een isolatiewaarde van 37dB, dus samen met een dubbelbeglaasde deur bereik je optimale geluidsisolatie.  Wil je een nog hogere isolatiewaarde? Kies dan voor een dubbel beglaasde wand. Onze kaderdeuren worden standaard geleverd met verborgen scharnieren. Verborgen scharnieren, ofwel onzichtbare scharnieren, en drangers zorgen voor een mooie naadloze overgang tussen het kozijn en de deur. Een strak design dat past in elk interieur.

De kaderdeuren enkel of dubbelbeglaasd zijn ook verkrijgbaar als dubbele deur. Benieuwd hoe deze eruitzien? De dubbelbeglaasde dubbele kaderdeur is te bezichtigen op ons kantoor in Harderwijk. Neem gerust contact op voor een afspraak om deze te bekijken.

kaderdeur dubbelbeglaasd
kaderdeur dubbel glas
kaderdeur deurbeslag
tm induction kaderdeur
geluidsisolatie kaderdeur