Bidfood Harderwijk – nieuwe indeling kantoorruimte

Bidfood is dé online horeca groothandel van Nederland. De focus ligt volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant.

“Dankzij onze 100% leveringsgarantie kunnen we onszelf de meest betrouwbare online horeca groothandel noemen. Als groothandel voor de horeca verbinden wij u met het mooiste aanbod. De meest uiteenlopende food en non-food producten vindt u gebundeld in onze webshop.”

Bij Bidfood vestiging Harderwijk wilde ze de indeling van het kantoor praktischer hebben. De ruimte van de showroom moest anders en ze wilden meer werkplekken. Voor deze nieuwe indeling konden we meerdere wanden hergebruiken. Dat is het voordeel van systeemwanden. Deze kun je gemakkelijk de- en remonteren. Hiernaast zijn er nieuwe glazen Novaline wanden en dichte systeemwanden geplaatst.

Wil jij ook de indeling van je kantoor anders omdat je bijvoorbeeld meer werkplekken of juist grotere vergaderruimtes wil? Heb je al systeemwanden staan dan zijn deze gemakkelijk te verplaatsen, maar het is ook mogelijk om de oude wanden te verwijderen en nieuwe metal stud wanden te plaatsen. Wil je hier meer informatie over, neem contact met ons op! 

Bidfood nieuwe systeemwanden
Bidfood Harderwijk nieuwe kantoorindeling
Demontage remontage systeemwanden Harderwijk
Bidfood moswand kantine kantoor
Koffiecorner Bidfood Harderwijk Wemes Projecten