Jansen Techniek – kantoor met hout, maatwerk & glaswanden

Jansen Techniek is gespecialiseerd in machinebouw voor de voedingsmiddelenindustrie. Ze zijn vorig jaar verhuisd naar hun tweede locatie in Putten. Hier wilden ze graag een interieur dat paste bij hun bedrijfscultuur en zou zorgen voor meer connectie tussen de assemblage- en kantoormedewerkers. Het ontwerp is gedaan door Studio Tho. 

“Het ontwerp springt er echt uit. Het hout in het interieur brengt warmte ten opzichte van onze koude, technische producten en de schuine vormen voegen iets extra’s toe aan de ruimte. De mensen zijn blij en als je blij bent, werk je ook beter. Nu is het Jansen Techniek 2.0.” Aldus Ria Jansen en Gijsbert Doppenberg.

Ontmoetingsplekken met prachtig maatwerk

Voor dit project werkten we nauw samen met Haklander Interieurbouw. Er is namelijk veel maatwerk met overgangen tussen houten elementen en metal stud wanden. Hiernaast zijn er verschillende volglazen systeemwanden geplaatst. Het is een modern kantoor geworden waarbij het karakter van het technische bedrijf echt tot leven komt door de toegepaste vormen, materialen en kleuren. 

Duurzaamheid was een belangrijk uitgangspunt bij dit project. Het pand is verduurzaamd en bij het interieurontwerp is rekening gehouden met toekomstig gebruik. Bovendien zijn er meubels hergebruikt of gerenoveerd.

Ben jij een interieurarchitect en zoek je een projectbureau die jouw ontwerp kan uitvoeren? Wemes projecten levert en plaatst wanden, plafonds, projectstoffering en maatwerk meubels. Wil je dat wij alles voor je regelen inclusief het schilderwerk, stuccen of behangen? Dat kan! Neem contact met ons op voor meer info.

Balie ontvangstruimte hout maatwerk
balie hout en beton maatwerk
Treinzit maatwerk meubel
Kantine kantoor maatwerk meubels
Maatwerk pantry en keukenblok
Maatwerk plantenbak kantoor stameubel
Vergaderruimte hout akoestische plafond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *