augustus 1, 2019 by Wemes Projecten

NIEUW: NOVALINE! Glazen systeemwand

Behoud het gevoel van privacy en rust, zonder medewerkers in afgesloten hokjes te plaatsen. Open ruimtes bevorderen de samenwerking, maar dit mag niet ten koste gaan van de concentratie. Het plaatsen van glazen systeemwanden biedt dan een goede oplossing. Een glazen systeemwand wordt ook wel volglazen systeemwand genoemd omdat het een aaneengesloten glazen wand betreft. De wand is verkrijgbaar in dubbel of enkel glas.

Glazen wanden zijn al een aantal jaren een trend. De kleur van de profielen bepalen direct de sfeer van het kantoor. De laatste tijd zien we dit wandsysteem steeds meer in combinatie met zwarte of antraciete profielen. Dit geeft een mooie industriële look. Maar er is veel meer mogelijk met glazen systeemwanden. Denk aan witte profielen met hout voor een Scandinavische uitstraling of beplak de glazen wanden met folie. Er zijn diverse soorten folies mogelijk: matteerfolie, blindeerfolie, fotoprints en spiegelfolie. Het is mogelijk een gedeelte van de glazen wand af te schermen met ondoorzichtige folie om meer privacy te creëren.

“Ervaar de rust en privacy met onze NOVALINE glazen systeemwand.”

 

novaline systeemwand

Geen rubbers in het zicht

Ons systeemwand NOVALINE is de opvolger van onze Slimline glazen systeemwand. Het bijzondere aan deze nieuwe wand is dat het rubber voorgemonteerd is. Dit geeft een nog mooiere en strakkere afwerking dan de Slimline.

Inmiddels hebben wij al bij diverse projecten deze nieuwe systeemwand geplaatst. Niet alleen is het resultaat prachtig, het (her)plaatsen van deze glazen systeemwand is eenvoudiger.

novaline systeemwand
Voor meer informatie over deze nieuwe glazen systeemwand, neem gerust contact met ons op!