BLOG | Kies voor maatwerk

maatwerk kantoor amsterdam

Steeds vaker zien we dat bedrijven kiezen voor maatwerk op kantoor. Dat is logisch, want het vinden van de juiste kast, balie of pantry op precies de goede maat is lastig. Niet alleen de juiste maat vinden is lastig, maar kom ook maar net dat meubel tegen in de goede huisstijl of stijl van je kantoor. Op maat  gemaakte meubels bieden dan de oplossing.

Perfect passend bij uw huisstijl

Wanneer u een ontwerp laat maken door een interieurarchitect of ontwerper wilt u graag dat alles goed op elkaar aansluit. Door uw kantoorinrichting op maat te laten maken, krijgt u een geheel wat perfect past bij uw interieurstijl. Wij werken nauw samen met interieurbouwers zodat we de totale projectinrichting, van het plaatsen van wanden tot de inrichting van uw kantoor, voor u kunnen verzorgen.

Degelijk maatwerk voor het onderwijs

Bij maatwerk denken wij aan kasten, pantry’s, treinzitbanken, plantenbakken, vergadertafels, balies of onderwijsinterieur zoals apothekerskasten en kapperstafels. Er is heel veel mogelijk.

Bij verschillende ROC MBO-opleidingen hebben wij veel werk op maat geleverd. Juist bij scholen is kwaliteit belangrijk. Er wordt hier intensief gebruik gemaakt van de meubels, balies en kasten.

scholen systeemwanden

Ontmoeten en samenwerken

Het kantoor wordt steeds meer een ontmoetingsplaats en een plek om samen te werken. Dit heeft invloed op de kantoorinrichting. De vraag naar flexplekken, brainstormruimtes, zithoeken en koffiecorners neemt toe. Juist deze plekken vragen om maatwerk. Denk aan overlegplekken met treinzitbanken of een plek om samen te komen met een op maat gemaakte pantry met bartafel.

maatwerk keuken kantoor
maatwerk kantine
maatwerk onderwijs
maatwerk keukenbar

Elk kantoor is anders

Kantoren zijn er in alle vormen en maten; ronde, vierkante of L-vormige ruimtes. Hoekjes en nissen die vragen om een maatwerkkast of tafel. Grote kantoren vragen weer om ander soort maatwerk dan kleine kantoren. Bij kleine kantoren is de maatvoering heel belangrijk. U wilt de ruimte zo goed mogelijk benutten.

Wilt u advies over uw kantoorinrichting? Neem contact met ons op!