Advocatenkantoor Noordanus – kantoorinrichting

Noordanus advocatenkantoor is gevestigd in Lelystad vlakbij de rechtbank. Mr. Noordanus is gespecialiseerd in strafrecht, jeugdstrafrecht en slachtofferzaken. Bij de inrichting van het nieuwe kantoor waren er een aantal zaken belangrijk. Ze wilde graag een vergaderruimte, een ontvangstruimte en een eigen ruim kantoor. Omdat er bij een advocatenkantoor sprake is van privacygevoelige gesprekken is geluidsisolatie belangrijk.

Het kantoor van advocate Noordanus is opgedeeld in drie ruimtes. Er zijn glazen wanden geplaatst tot 3 meter met daarboven een koof in VIP. Dit betekent dat de koof dubbelbeplaat is voor extra geluidisolatie. Bovendien is er boven het plafond sonorex geplaatst om geluidslekken via het plafond tegen te gaan. Geluidslekken gaan niet alleen via het plafond maar ook via de deur. Daarom is er gekozen voor een dubbelbeglaasde kaderdeur met automatisch valdorpel.

Het is een prachtige moderne plek geworden. Door het hoge plafond oogt de ruimte heel ruim en licht. Samen met de PVC visgraat vloer en de zwarte kleur op muur geeft dit de ruimte een prettige en vertrouwde sfeer zodat cliënten zich op hun gemak zullen voelen. Het ontwerp is uitgevoerd door Sandra van Beleef Interieurontwerp.

Gaat u verhuizen met uw kantoor en zoek u een partij die u helpt bij de inrichting? Neem contact met ons op!

Advocatenkantoor Noordanus
Noordanus glazen systeemwanden
Advocatenkantoor Noordanus dubbelbeglaasde kaderdeur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *