Manpower Leeuwarden

Wij komen in heel Nederland en zo ook in de noordelijke provincie Friesland. In Leeuwarden staat het gebouw Crystalic Business Park en is één van de meest herkenbare en unieke gebouwen in Leeuwarden. Dit bijzondere bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit een glazen piramidedak met daarbinnen verschillende kantoren en een grote overdekte buitenruimte. Manpower is onlangs verhuisd naar dit mooie pand. Op hun nieuwe locatie hebben wij in opdracht van Effort Huisvesting de glazen wanden en metal stud wanden geleverd en geplaatst. Het is een prachtige ruimte geworden waar in het ontwerp ook rekening is gehouden met de huisstijl en kleuren van Manpower. Het ontwerp is gedaan door Ruurd Kuijlenburg van Arcing Architecture. 

Manpower heeft Effort Huisvesting de opdracht gegeven om de zorg van de verbouwing over te nemen. De lege verdieping is getransformeerd naar een kantoorruimte met vergaderzalen, belplekken en ruimtes voor 1-op-1 gesprekken. Wemes is ingezet om alles te regelen omtrent de wanden en deuren. Leuke opdracht met een fantastisch resultaat.

Gaat u verhuizen naar een nieuw pand en zoekt u een partij voor het leveren en plaatsen van wanden of wilt u advies over de inrichting? Neem contact met ons op!

manpower glazen wanden
manpower belcel
manpower vergaderruimte
manpower systeemwanden
manpower akoestiek
manpower overlegplek
manpower kantoorinrichting
manpower overlegruimte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *