TecGroup Barendrecht

TecGroup (het voormalige Humares) bestaat al sinds 1976 en is een groep bedrijven dat zich heeft gespecialiseerd in de bemiddeling van technische personeel. TecqGroep wil als specialist in technische specialisten het verschil maken op de arbeidsmarkt. Dit doen zij door opleiding en permanente ontwikkeling van kennis en competenties van hun specialisten en eigen medewerkers.

Een aantal jaar geleden is in opdracht van Effort Huisvesting de eerste verdieping van TecGroup ingericht en door de groei van het bedrijf is nu ook de 2e verdieping erbij gekomen. Er zijn op de twee verdiepingen meerdere werkplekken, open werktuinen en vergaderruimtes gerealiseerd. Voor de scheidingswanden is gekozen voor onze Novaline volglazen systeemwand en de spaanplaat 0-voegwand.

Heel bijzonder is de kern van houten stroken met verborgen deuren. In deze kern zit de toiletruimte en het kopieerhok. Het bouwkundige plafond wilde ze in zicht houden voor een open en industriële sfeer. Om de galm tegen te gaan is er wel gekozen om in de verschillende ruimtes plafondeilanden te plaatsen. 

Gaat u verhuizen of wilt u een nieuwe kantoorinrichting? Neem contact met ons op!

glazen systeemwanden TecGroup
Plafondeiland akoestiek
Roomdivider kantoor staal
Houten latjes wand
Verborgen deuren kantoor
Vergaderruimte TecGroup
Overlegplek TecGroup
Maatwerk kast kantoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *