1 september 2021 by Wemes Projecten

Stalen systeemwand als whiteboardwand

Wij leveren en plaatsen verschillende systeemwanden, van gipsen wanden tot glazen wanden. Alle systeemwanden die wij plaatsen zijn verplaatsbaar en dus herbruikbaar. Op dit moment zijn vooral de glazen systeemwanden erg populair, maar de stalen systeemwand wordt ook steeds een groter succes. Waarom? Omdat het een verplaatsbare wand is met een 0-voeg en bovendien beschrijfbaar en magnetisch is. Ideaal dus voor de vergaderruimte.

Wat is een stalen systeemwand?

De stalen wand die wij plaatsen is een systeemwand afgewerkt met stalen platen met daartussen een 0-voeg. Bij een 0-voeg worden de panelen koud tegen elkaar aan gemonteerd. Hierdoor is de wand nagenoeg naadloos. Dit zorgt voor een luxe, strakke uitstraling. De stalen wand is heel goed te combineren met onze Novaline glazen systeemwand.

systeemwand spaanplaat

De stalen systeemwand is tevens geschikt als cleanroom wand voor bijvoorbeeld klinieken. De wanden zijn namelijk eenvoudig schoon te maken.

Voordelen van dit systeemwand?

stalen wand als whiteboardwand

Ideale wand om te gebruiken als whiteboardwand

De stalen platen zijn ook verkrijgbaar als whiteboardplaten. Daarom is het een ideale wand om te gebruiken in vergaderruimtes of ruimtes voor scrumsessies. Het is ook mogelijk om de wand deels met folie te beplakken. Zet bijvoorbeeld je logo op de whiteboardwand of juist de contouren van je stad.

Foto: project Brains + Bricks

Waarom een whiteboardwand?

Met een whiteboardwand zijn er ongekende creatieve mogelijkheden. De wand is beschrijfbaar, magnetisch en beplakbaar. Ideaal als er brainstormsessies gedaan worden of als scrumboard. Het is een perfecte wand om alle ideeën die tijdens vergaderingen naar boven komen direct op te schrijven. Je hoeft dan niet weer een apart bord in de ruimte te zetten. Het grote voordeel van een whiteboardwand is dat er altijd voldoende ruimte is om aantekeningen te maken.  

Meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!