1 december 2020 by Wemes Projecten

Systeemwanden zijn flexibel en makkelijk te verplaatsen!

Systeemwanden zijn ideaal bij veranderende omstandigheden. Het zorgt ervoor dat je continu kunt aanpassen aan nieuwe situaties. Kantoortuinen kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk veranderd worden in meerdere kantoren of je kunt er juist voor kiezen om kantoren te vergroten door systeemwanden weg te halen. De systeemwanden zijn gemakkelijk te verplaatsen in tegenstelling tot vaste wanden. Een muurtje uitbreken en opnieuw opbouwen vraagt meer tijd en overlast.

Systeemwanden ideaal bij nieuwbouw

Ook bij nieuwbouw zijn systeemwanden snel te realiseren. Bij het betrekken van een nieuwe ruimte is het vaak van belang dat je snel weer aan de slag kan. Het plaatsen van de scheidingswanden gaat relatief snel waardoor je al vlot met de inrichting kan beginnen. Dit is natuurlijk na een verhuizing wel zo prettig.

Went

Systeemwanden zijn niet alleen uitermate geschikt om verschillende ruimtes te creëren, maar ook makkelijk en snel te (her)plaatsen.

systeemwand 0-voeg whiteboard wand
Entersekt
Volglazen wand bankjes

De keuze in systeemwanden is groot. Systeemwanden heb je van gips, spaanplaat of glas. Bij glazen wanden kun je kiezen uit glascassettewanden of volglazen wanden. Ook is het mogelijk om whiteboardwanden of magneetwanden te plaatsen in het wandsysteem. En dan heb ik het nog niet over de kleur gehad. Zowel de profielen als de platen zijn er veel verschillende kleuren.   

Kies de juiste wand...

De juiste wand kiezen die past bij je wensen is lastig als je hier geen ervaring in hebt. Daarom adviseren wij je graag, waarbij we ook rekening houden met de wensen op het gebied van akoestiek, geluidsdichtheid en brandwerendheid.

Meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!