22 september 2022 by Wemes Projecten

Steeds meer maatwerk wanden op kantoor

Wemes Projecten levert en plaatst systeemwanden, glazen wanden, metal stud wanden en maatwerk wanden. Maatwerk wanden worden steeds meer gevraagd. Zeker in combinatie met glaselementen. De meeste bedrijven kiezen voor glaswanden in combinatie met metal stud wanden. De perfecte mix voor een moderne look. Strakke afgewerkte wanden met de transparantie en openheid van glas.

Glaswanden op maat met metal stud wanden

Het voordeel van metal stud wanden is dat deze helemaal aangepast kunnen worden naar de vorm van het gekozen glaselement. Wilt u bijvoorbeeld afgeronde glazen elementen, patrijspoortjes of schuin afgesneden wanden? We passen de wand aan en regelen het glas op maat.

"Juist deze opdrachten maken ons werk extra leuk"

Glazen elementen op kasten en balies

Het kan ook dat u de ruimte wilt verdelen met kasten. Voor betere geluidsdichtheid maar wel met behoud van het ruimtelijke gevoel kunt u ervoor kiezen glaselementen te plaatsen op de kasten zodat er een dichte wand ontstaat. Denk ook aan balies waar u een gedeelte met glas afsluit.

Schuine glaswanden op maat met houten stroken

Project WSW te Hilversum

Bij WSW in Hilversum waren de glazen wanden een leuke uitdaging. In het ontwerp is er gekozen voor schuine belijningen in combinatie met houten stroken. Een fantastisch samenspel!

Project Offshore Partners te Rotterdam

Bij Offshore ging de ontwerper voor een stoere nautische sfeer inclusief patrijspoorten. De ronde vormen, het hout en de blauwtinten passen helemaal bij het bedrijf. De passie voor techniek en scheepvaart zie je terug in het nieuwe ontwerp.

Afgeronde glaswanden op maat

Veel mogelijkheden met maatwerk wanden

Glazen systeemwanden op kasten, afgeronde hoeken of glas tegen schuine wanden. Het is allemaal mogelijk! Wij kijken inmiddels nergens meer van op. Prachtige ontwerpen van interieurarchitecten met bijzondere glazen constructies of juist monumentale panden die graag glas tussen de wanden willen. Oude gebouwen waar natuurlijk geen hoek haaks is.

Jazeker, het is vaak wel weer een uitdaging omdat alles precies moet op maat gemaakt moet worden. Het is echt passen en meten, maar het resultaat mag er zijn.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met maatwerk wanden met glazen elementen?